Mr.@ Online computershop voor nieuwe en gebruikte computerhardware Nieuwe en gebruikte computerhardware
Afhaalbalie openingstijden :
maandag gesloten
dinsdag - vrijdag 16:00 - 17:00

Openingstijden kantoor : (geen afhaalbalie)
maandag 13:00 - 17:00
dinsdag - vrijdag 9:00 - 17:00

  Begin » Winkel » Algemene voorwaarden Word dealer  | Mijn account  |  Winkelwagen  |  Afrekenen   
Direct contact
Tel : 015-3621430
Email : info@mr-at.nl
 
Producten
 
Informatie
Klantenservice
Veelgestelde vragen
Onze gegevens
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
 
Nieuwsbrief
Vul uw email adres in en ontvang de nieuwsbrief


 
Veel gestelde vragen Algemene voorwaarden voor levering aan consumenten


Heeft Mr.@ ook een winkel ?
Nee, wij hebben geen winkelpand, wel een afhaalbalie.
Om teleurstelling aan de balie te voorkomen kunt u het beste de producten online bestellen zodat deze klaarliggen.


Nieuw of gebruikt ?
Met meerdere mensen in huis en daardoor dringen bij de PC want iedereen wil zijn of haar e-mail controleren, even op internet het laatste nieuws lezen, chatten met vrienden en vriendinnen en niet te vergeten het huiswerk van de kinderen. Bijna iedereen heeft hier tegenwoordig mee te maken waardoor het gemiddelde aantal computers in huis sterk toeneemt. Een gebruikte computer of laptop biedt u een goedkope en betrouwbare oplossing.


Waar komen de gebruikte computers en laptops vandaan ?
De meeste gebruikte computers en laptops zijn afkomstig van grote bedrijven waar om de 2 a 3 jaar alle computers en laptops worden vervangen. Deze worden door ons opgekocht en omdat deze nog prima werken kunnen we deze goedkoop aanbieden.


Deze zijn dus eigenlijk tweedehands ?
Een gebruikte computer of laptop kun je ook een tweedehands computer of laptop noemen.
Op diverse veilingsites worden tweedehands computers en laptops aangeboden, bedenk echter wel dat deze vaak particulieren geen garantie geven.


Hoe zit het met de garantie ?
Mr.@ test alle gebruikte computers, laptops, TFT monitoren en computeronderdelen zelf. Daarom kunnen we alle hardware met garantie verkopen en bent u ervan verzekerd dat u een goed en getest product ontvangt. Mocht er na aanschaf onverhoopt toch iets aan mankeren kunt u altijd contact opnemen met onze eigen technische dienst.


Hoe versturen jullie producten?
Mr.@ verstuurt consumenten orders met UPS en zakelijke adressen met UPS of DPD. Indien u een zakelijk adres heeft moet er tussen 9:00-17:00 iemand aanwezig zijn om het pakket aan te nemen. Het verzenden van een product is een aanvullende service, hierop is nooit garantie of geld-terug garantie van toepassing.


Wat is het verschil tussen een laptop en notebook ?
Dit verschil is er eigenlijk niet meer.
Vroeger was een notebook kleiner, had een kleiner TFT scherm, was lichter in gewicht en had een minder snelle processor. Door de huidige technieken zijn de laptops en notebooks niet meer zo zwaar en hebben beide een snelle processor. Op internet gebruikt bijna iedereen de benamingen laptop en notebook voor hetzelfde product.


Kan ik ook computers of laptops aan Mr.@ aanbieden ?
Indien u een bedrijf vertegenwoordigt en het om een redelijk aantal gaat kunt u het ons altijd aanbieden. Het is ook mogelijk de data op de harde schijven door ons gecertificeerd te laten wissen en op serienummer gerapporteerd te krijgen. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw data niet in handen van derde komt. Sterk verouderde computerhardware zal door ons op een milieuvriendelijke manier worden afgevoerd of indien mogelijk worden gerecycled.

Volgende
  dinsdag 17 oktober 2017 © Mr.@ hosted by Go-Trex Prijzen zijn inclusief 21% BTW en exclusief € 9,- transportkosten